مشاوره حقوقی رایگان - ضمانت نامه

باسلام و احترام.
اگر در استعلام بها برنده مشخص شود و قرارداد تنظیم و امضاء شود و در همان تاریخ با بانک جهت صدور ضمانت مکاتبه شود حال تاریخ ضمانت نامه و قرارداد دارای 15 روز اختلاف باشد اما بدلیل موجه پیمانکار کار را پس از یکماه با تاخیر شروع و تا تاریخ توافق شده انجام دهد (در استعلام بها قبل از اجرای فرایند برگزاری نمی توان ضمانت دریافت نمود و شرکت کننده می توان انصراف دهد) توجیهه قانونی دارد. باتشکر

پاسخ ها :

الهه  حقي

سرکار خانم الهه حقي:

با سلام و درود خدمت شما
به نظر اینجانب چون دلیل پیمانکار برای تاخیر موجه بوده است و در تاریخ ذکر شده در قرار داد کار به اتمام رسیده است و تاخیر در انجام پروژه یا کار نمیتواند دلیل موجهی برای به اجرا گذاشتن ضمانت نامه هایی که اخذ شده است باشد. ولی اینکه ضمانت نامه ها در چه تاریخی از پیمانکار گرفته شده است و گرفتن ضمانت نامه همزمان با انجام کار یا همزمان با انعقاد قرارداد چندان تاثیری در اصل موضوع ندارد و گرفتن ضمانتنامه در زمان انعقاد قرارداد نیز به منزله گرفتن ضمانت در زمان کار محسوب می‌شود.
در پناه خدا باشید