مشاوره حقوقی رایگان - خودرو مرتهن خریداری شده ولی فروشنده سند نمیزنه

سلام من اردیبهشت 97 یک دستگاه تیبا 2  به مبلغ 30500000 خریداری کردم
این خودرو در رهن شرکت سایپا است و دارای 4قسط 5700000 تومان بود
طبق توافق طرفین یک قولنامه دستی بین خودمون امضا کردیم و توافق شد که
مبلغ 12000000 برای پیش پرداخت به فروشنده پرداخت شود و قرار شد 4380000 از قسطای ماشین و من بدم و مبلغ  1320000 و خودش بذاره روی پول که قسط ها پرداخت بشه
به خاطر اینکه مدتی دستش بود.
دو قسط اولی و پرداخت کردم و از سایپا استعلام گرفتم چک ها وصول شده بود و اقساط پرداخت شده.
تا اینکه موعد قست سومی شد ... از یک هفته قبل گوشیشو جواب نمیداد و خاموش بود تا اینکه اتفاقی جواب داد و ما رو به یه مکان نامعلومی کشاند که بیاید حواله قسطارو بدید که در محل حاضر نشد.
و قبلش گفته میخوام چک یارو برگشت بخوره که ما نریزیم به حساب صاحب چک
حالا نگران هستم که این یارو کلاهبردار نباشه
یا اینکه به یکی از بند های سندی که بین ما بود به امضا رسیده استناد کنه و بگه که خریدار به قول پرداخت قسط در زمان معلوم عمل نکرده ... در صورتی که ما میخواستیم پرداخت کنیم اون قبول نکرد
در ضمن در قولنامه در مورد نحوه پرداخت اقساط و الزام پرداخت مابقی قسط توسط فروشنده حرفی به میان نیامده و نوشته نشده
چون سند به نام من نیست بیاد و ماشینو ببره و من بیوفتم دنبال شکایت
و یا اگه دنبال شکایت برم ممنون میشم مشاوره بدین که چه کار باید بکنم که زودتر به حقم برسم
لازم به ذکر است قول نامه با تمام مفاد حقوقی اثر انگشت و شاهد و تمام بند های لازمه هست ولی یک قولنامه دستی
حتی رسید مبالغی که به حسابش ریختم هم موجود
ولی مکانش و عوض کرده و مجهول و المکان و تلفن همراهش خاموش

پاسخ ها :

سلمان  رئوفی پور

سلمان رئوفی پور:

با سلام، در فرض مذکور شما بایستی به تعهدات خودتون کا مندرج در قرارداد هست عمل کنید و طرف مقابل نیز همین طور، اگر چنانچه طرف مقابل تعهد خودشو نسبت به پرداخت انجام ندهد شما بایستی دادخواست دهید و الزام ایشونو بخواین و در همین حین میتونید با اذن پول رهن رو پرداخت کنید و ماشینو از قسط خارج کنید و به نام بزنید و بعد پولها رو از ایشون مطالبه کنید.