مشاوره حقوقی رایگان - اجتماع و تبانی علیه نظام

با سلام و عرض خسته نباشید
چند وقت پیش دانشگاه شلوغ شد و من موقع بیرون آمدن توسط پلیس امنیت دستگیر شدم و هنگام باز جویی چنتا برگه رو که ندیدم و نخوندم امضا کردم صبح فرداش مارو بردن زندان و داخل پرونده قضایی من زدن اجتماع و تبانی علیه نظام اخلال در نظم و آسایش عمومی
ماه بعد هم دادگاه دارم چه کاری کنم‌؟

پاسخ ها :

اتهام اجتماع و تبانی علیه نظام اجتماع و تبانی علیه نظام تبانی علیه نظام اخلال در نظم و آسایش عمومی