مشاوره حقوقی رایگان - حکم قاضی

من با موتور توی خط ویژه اتوبوس با یه خانوم تصادف کردم و زنگ زدیم آمبولانس اومد و خانم رو برد بیمارستان و خانومم رو هم آوردم بالای سر مصدوم توی بیمارستان وایساد و چند ساعت بعد دکتر مرخص کرد و رفت خانه.پایین پای چپ مصدوم کمی کبود شده بود فرداش شوهرش گفت باید بیست میلیون بدی و منم گفتم این پول رو نمیدم و برو دادگاه شکایت کن پزشک قانونی هرچی گفت قبوله.
سر صحنه هم نه 110 اومد و نه راهنمایی رانندگی.چون خانم مصدوم گفت نمیخاد زنگ بزنیم.
من بدون گواهینامه نداشتم.
بعد از دو ماه بدلیل مشکل مالی موتور رو فروختم و حالا پرونده ما بدون کروکی هستش و الان قاضی چه حکمی میده؟؟؟

پاسخ ها :

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

سلام در صورت شکایت کارشناس تصادفات بازسازی صحنه را انجام میدهند و در صورت شکایت قابل پیگیری هست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید دیه ایشان را پرداخت نمایید
و از بابت نداشتن گواهینامه هم جریمه خواهید شد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

جای نگرانی نیست اگر شکایت کردند برای شما ابلاغ ارسال می شود...

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام بررسی شود توسط دادسرا سپس اقدام لازم انجام میگیرد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
حکم به دیه و جزای نقدی بابت رانندگی بدون گواهینامه