مشاوره حقوقی رایگان - واگذاری ملک توسط مادر بزرگ

سلام مادر بزرگ بنده قراره یک قطعه زمینی بهم بده و اون زمین چون قدیمیه و از پدرشون به ارث برده سند نداره و اینکه باید صلح نامه تنظیم کنیم ؟ و اگر کردیم وقتی سند نداره باید چیکار کنیم

پاسخ ها :

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

صلح نامه رسمی صرفا در صورت وجود سند رسمی تنظیم میشود مگر اینکه صلح نامه عادی تنظیم کنید و ذیل ان چندین شهود گواهی نمایند ضمنا جهت تنظیم صلح نامه از مشاوره وکیل استفاده کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام باید در قرارداد تمام مشخصات زمین و جا نمایی زمین و حدود اربعه زمین مشخص گردد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله
ترجیحا صلح نامه رسمی در دفاتر اسناد رسمی تنظیم گردد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
سند نداشته باشه امکان تنظیم صلحنامه رسمی وجود ندارد.
می توانید صلحنامه عادی یا مبایعه نامه تنظیم کنید و در قسمت توضیحات بنویسید ثمن معامله را به شما بخشید است