مشاوره حقوقی رایگان - قولنامه

سلام خسته نباشید ، بی زحمت کمکم کنید من مادر بزرگم یعنی مادره پدرم تصمیم گرفت سه دانگ از شش دانگ خانه قولنامه ای به اسم من بزنه و من با املاک حرف زدم اومد و تو قولنامه قید شده که من به مبلغ 110 میلیون خونه از مادر بزرگم خریدم و مادر بزرگمم در صحت سلامت امضا و اثر انگشت زدن و مهر املاک خورده و من رفتم کد رهگیری هم گرفتم، آیا اگه من نباشم میتونن خونه بفروشن بدون اینکه من بفهمم یا برگردونن

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر شما مبایعه نامه داشته باشید خیر مشکلی پیش نمی آید و می توانید برای دریافت سند مالکیت اقدام کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما عرض کنم که باید مدارک شما مورد بررسی قرار بگیره ولی اگر مدارکی مانع اقدام داشته باشیم مشکلی نخواهد بود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر اگر مدارک شما تایید کننده مالکیت شما باشد بدون اطلاع شما امکان فروش نیست

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود جای نگرانی نیست برای شما امکان اقدام وجود دارد