مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

سلام بنده یک قطعه زمین 250 متری از کارمند شرکت ... ... شهرستان جیرفت خریداری کردم اما اکنون اداره منابع طبیعی شهرستان جیرفت برعلیه شرکت ... ... شکایت کرده گفته این اراضی قبلا غیرقانونی به شرکت ... ... واگذار شده است یک بار رای دادگاه به نفع منابع طبیعی صادر شده است ولی از طرف شرکت ... ... اعتراض وارد شده است پرونده اکنون در دادگاه تجدیدنظر استان کرمان می باشد هنوز دادگاه تجدیدنظر حکم قطعی صادر نکرده است الان بنده با این وضعیت می توانم از کسی که زمین را به من فروخته شاکی بشوم؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" پس از صدور حکم قطعی دادگاه تجدیدنظر استان کرمان و تأئید رأی دادگاه نخستین از لحاظ حقوقی می توانید بر علیه فروشنده استرداد ثمن معامله باطل را بنمائید .

رسول زارع

جناب آقای رسول زارع:

بعد از تایید احتمالی دادنامه و مستحق اللغیر درآمدن مبیع می توانید علیه شخصی که ملک رو به شما فروخته دادخواست حقوقی مطالبه ثمن معامله و خسارات ناشی از تفاوت قیمت رو مطالبه نمایید.

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

اگر زمین مستحق للغیر در بیاد طبق دادنامه قطعی شما میتوانید دادخواست بطلان معامله و استرداد ثمن بدهید