مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن مال از همسر

عرض سلام و ممنون از راهنماییی وکلای بزرگوار
سال گذشته به دلیل مشکل بیکاری همسرم از روی دلسوزی ماشینی که به اسم خودم بود فروختم و نزدیک 150 میلیون پول به ایشون دادم برای کسب و کار جدید متاسفانه بدون هیچ مدرک یا برگه ای ولی ایشون با موفقیت در کارشون بسیار بداخلاق و سلطه جو شده اند و سرکوچکترین موضوعی تهدید به طلاق با پول خودم را میکنن لطفا بفرمایید چگونه میتوانم مال خود را از ایشان پس بگیرم درحالیکه مدرکی ندارم. تشکر از سایت خوبتون

پاسخ ها :

یک وکیل

باید دادخواست مطالبه بدهید . اگر پول به حساب ریخته شده پرینت حساب خودش مدرک به حساب میاید. درهرحال باید وکیل بگیرید . در صورت تمایل تماس بگیرید.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

شما میتوانید قبل از انکه امکان بررسی اسنادی و مدارک مربوطه از بین برود بوسیله طرح دعوای حقوقی مطالبه مبلغ پرداختی را بنمایید نداشتن مدارک به معنای نداشتن حق نیست و با طرق قانونی و توسل به سایر ادله دعوای حقوقی میتوان امکان اثبات ان فراهم کرد به شرط انکه اقامه دعوا و مطالبه مبلغ مذکور شما را با تهدید و اسیب بزرگتری مواجه نکند . ......