مشاوره حقوقی رایگان - ثبت طلاق و تعویض شناسنامه بدون حضور زوج

سلام. زوجه با وکالت طلاق گرفته اما هنوز در محضر ثبت نکرده. از طرفی من باید به زودی از کشور خارج شوم. سوالم اینه که آیا میتونم به شخصی وکالت بدم تا کارهای مربوط به ثبت طلاق در محضر و دریافت سند طلاق رو بدون حضور من انجام بده؟
سوال دوم هم اینه که برای تعویض شناسنامه و حذف نام همسر هم این مورد ممکنه؟ اگر ممکنه، گواهی باکره ای زوجه نیازه که گرفته بشه؟ چون در دادنامه قید شده که از پزشکی قانونی استعلامات لازم گرفته شده و باکره هستن. همچنین هیچ ارتباطی با زوجه ندارم و نمیتونم درخواست بدم که بره و گواهی بگیره. آیا اگر گواهی نیاز باشه از طریق وکیل این کارها میتونه انجام بشه؟

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

بله می توانید برای امور اجرا وکالت دهید...