مشاوره حقوقی رایگان - روش ثبت طلاق در شناسنامه

سلام
من چند سال پیش از همسرم به صورت توافقی جدا شدم با توجه به این که ایشان در شهر دیگری بود کارهای حضوری محضر و ثبت در شناسنامه ایشان از طریق وکیل انجام شد به خاطر همین در شناسنامه ی من ثبت نشد
الان با توجه به این که ایشان ایران نیستند و من دسترسی به طلاقنامه ندارم ممکن است راهنمایی کنید که چطور می توانم طلاق را در شناسنامه ام ثبت کنم؟
با تشکر

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام به دفتر طلاق مراجعه نمایید و در شناسنامه‌ی شما این مورد را درج می‌نمایند

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

نیاز به اطلاع از جزییات بیشتری دارد قابل بررسی است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
به دفترخانه مربوطه رجوع کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شعبه ای که حکم طلاق داده پیگیری کنید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

به دفتر خانه‌ای که صیغه طلاق را جاری کرده مراجعه کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
لازم است که از طریق اداره ثبت احوال اقدام بفرمائید تا از طریق استعلام ، از همان ارگان ، تقاضای ثبت طلاق را بفرمائید تا در شناسنامه شما ثبت شود .

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

به دفتر طلاق مراجعه نملیید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق دفتر طلاق مربوطه پیگیری کنید

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

به دفترخانه ای که در ان طلاق ثبت شده است مراجعه و رونوشت طلاقنامه را دریافت کنید.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

به دفترخانه ای که صیغه طلاق را جاری و ثبت نموده مراجعه فرمایید .

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

طریق شعبه ای که حکم طلاق داده پیگیری کنید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

به دفتر خانه‌ای که صیغه طلاق را جاری کرده مراجعه کنید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

ابتدا به ثبت احوال مراجعه کنید تا مشخص شود که در کدام دفتر طلاق ثبت شده است ضمنا با تعویض شناسنامه هم امکان دارد