مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری

سلام من از قم برای یه نفر تو اهواز بار بردم که صادر کنه عراق ارزش بار 50 میلیون بود که 10 تومن خودش برام ریخت الباقی پولو گفت هر وقت بار رسید اینجا نقد بهت میدم بارو بردیم توی انبار تخلیه کردیم اونا 2 نفر بودن من رو پیچوندن بار بردن حالا من موندم با 2تا شماره تلفن و چند تا عکس ثبت شرکت و اون حسابهایی که برام پول واریز کردن و در ضمن زنگ زدن تهدید کردن من چکار باید بکنم ؟ آیا از قم میتونم شکایت کنم

پاسخ ها :

جهانبخش باقری مطلق

جناب آقای جهانبخش باقری مطلق :

سلام ؛ جرم در اهواز واقع شده است با ید از دادسرا اهواز پیگیری و شکایت کنید.