مشاوره حقوقی رایگان - فوت صاحب پلاک خودرو

سلام وقت بخیر بنده یه پارس مدل 97 به صورت قولنامه ای خریدم این ماشین چندین نفر خرید و فروش شده تا من که خریدم و تصمیم به تعویض پلاک گرفتیم حالا فهمیدیم که صاحب مالک اصلی چند ماه قبل فوت شده و حتی خانوادش حاظر به دادن وکالت نیستن و حتی ادعا هم دارن که ما حقمون از این ماشین میخاییم این وسط من دارم ضرر میکنم و نمیدونم چیکار باید بکنم تو رو خدا کمک کنید کمترین زمان من بتونم مشکل رو حلش کنم من با سختی این پولو جورش کردم

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
به طرفیت وراث الزام به تنظیم سند رسمی و فک و تعویض پلاک مطرح نمایید . ( قبل از این گواهی حصر وراثت هم اخذ نمایید)

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

باید ایادی تصرف و مالکیت هر کدام از آنها اثبات شود ممکن است کسی این وسط برگ سبز نگرفته و با وکالت آن را فروخته باشد وه باید بررسی شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می بایست به طرفیت فروشنده و سایر فروشندگان دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی بدهید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می توانید به طرفیت وراث متوفی اقدامات لازم را انجام دهید