مشاوره حقوقی رایگان - سرقت طلا

سلام من برای اندازه گیری قسمتی از کابینت وارد خانه شدم و بعد از اندازه گیری برگشتم که بعد از چند دقیقه مشتری زنگ زد که طلاش نیست و برگرد ولی من چون ترسیده بودم برنگشتم الان بعد 5ماه از من شکایت کرده در ضمن بعد از اون روز اومدن و سفارشاتشو نو هم بردن که وقتی ازآنها طلب دستمزدمو کردم رفتن از من شکایت کردن تکلیف چیست؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

چنانچه از شما شکایت شده است و بعنوان متهم احضار شده اید حتما از کمک تخصصی وکلا بهرمند شوید

یعقوب زیرک قولنجي

یعقوب زیرک قولنجي :

استان :

اگر دلیل محکمه پسندی نداشته باشد شکایت ایشان به جایی نخواهد رسید