مشاوره حقوقی رایگان - در مورد واگذاری خانه

با سلام خانمی هستم 35 ساله 5 سال پیش بعد ازدواج مجدد انجام دادم و مهریه ام 15 سکه هست الان چند سال از ازدواجمون میگذره و ما همیشه اختلاف داریم میخوایم توافقی طلاق بگیریم ایشون میگه نه مهر میدم نه نفقه.... 4 سال بهم خرجی نمیدادن یکساله که گاهی خرجی بهم میدن و 5 سال پیش بعد از ازدواجمون سه دانگ خونه ای در مسکن مهر رو به من دادن البته وکالت دادن چون هنوز سند دار نشدن خونه ها و خودشون بنگاه دار هستن و محضر ها هم اشناشون هستن و میگن همونجور که به اسمت کردم همونجور هم پس میگیرم آیا میتونه سه دانگ و بهم نده و مهریه و نفقه رو و طلاقم نده و بازم زن بگیره

پاسخ ها :

یک وکیل

اگر میخواهید توافقی طلاق بگیرید باید درخصوص مهریه با هم به توافق برسید حتی ممکن است شما مجبور به بخشش مهریه بشوید . اما اگر نمیخواهید جدا شوید میتوانید مهریه تان را مطالبه کنید . ضمنا اگر وکالت بلاعزل باشد یا قولنامه داشته باشید دیگر ایشان نمیتواند خانه را پس بگیرد