مشاوره حقوقی رایگان - برگه سبز و وکالت بلاعزل

سلام وقت بخیر
من پول وام ازدواجم رو همسرم گرفته قرار بود ماشین بخره و اون رو به اسمم بزنه ولی الان زیر حرفاش زده.
میخواستم ببینم میشه برگه سبز رو به اسم دو نفر زد و اینکه اگه وکالت بلاعزل بهم بده یعنی فروشنده ماشین منم و اختیار فروش ماشین رو دارم یا خیر

پاسخ ها :

فروش خودرو با وکالت بلاعزل زدن سند خودرو به نام دو نفر برگه سبز خودرو خودرو