مشاوره حقوقی رایگان - سهم الارث

درود بر شما
درحدود سی و هشت سال قبل، پدرم مرحوم شد که در آن زمان خانواده ما شامل مادر، یک برادر و پنج خواهر بود. یک باب منزل ویلایی دوطبقه نیز از آن زمان داریم که به نام پدر مرحومم بود. ده سال قبل برادرم که دارای یک پسر از همسر اول خود( طلاق گرفته بودند) و یک همسر و سه فرزند از ازدواج دوم خود بود، مرحوم شد. چند ماه قبل نیز یکی از خواهرانم که در منزل با مادرم زندگی می کرد مرحوم شد. در حال حاضر ما چهار خواهر هستیم که یکی مجرد بوده و سه نفر بقیه ازدواج کرده و دارای همسر و فرزند هستیم. سوال من این است که بعد از انحصار وراثت، آیا فرزندان برادر مرحومم نیز از ملک پدری سهم و ارثی خواهند داشت یا خیر؟ خواهر مرحومم دارای همسر و فرزند نبود.

پاسخ ها :

کرم حسین یاری فیروزآباد

جناب آقای کرم حسین یاری فیروزآباد :

سلام چون برادر شما بعد از پدر فوت کرده ارث می برد و سهم وی به فرزندانش می رسد، و سهم خواهر شما هم اگر مادرش زنده است به مادر در غیر اینصورت به برادر و خواهران می رسد و لی چون برادرتان قبل از خواهرتان فوت کرده فرزندان برادر متوفی از خواهر متوفی ارث نمی برند. با احترام یاری