مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به رای هسته گزینش آموزش و پرورش

باسلام من از گزینش هسته آموزش و پرورش رد شدم اعتراض زدم ولی دوباره رد شده فرم گرفتم و برای تجدید نظر دوم پر کردم من میتونم از هسته شکایت کنم چون واسه تجدید نظر اول اصلا من دوباره دعوت به مصاحبه نشدم با همسایه ها تماس گرفتن ایشون هم من رو تایید کردن ولی اصلا تو پرونده درج نشده و الان میگن نماز قضا داری من گفتم خوب همسایه از کجا بفهمه منظور شما نماز قضای من بوده من تو مصاحبه اولیه که دعوت شده بودم راستش رو گفتم که یک ماه نماز قضا داشتم ولی خوب خوندم نماز قضا خونده شده باشه که دیگه قضا نیست الان میشه لطفا راهنمایی کنید من چیکار کنم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از طریق دیوان عدالت شکایت خود را پیگیری کنید