مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به رای هسته گزینش آموزش و پرورش

سلام بنده دانشجو سال سوم فرهنگیان هستم
هسته گزینش بعلت شعار نویسی حکم آزمایشی بنده رو فعلا لغو کرده و در رای تجدید نظر دوم اعتراض بنده رو قراره به گزینش تهران بفرستند
(اداره کل آموزش پرورش)
اره کل آموزش پروش گفته که ما یه نامه حمایتی میزنیم رای مثبت برات‌میگیریم
میخواستم بدونم تهش چی میشه ؟؟

پاسخ ها :

افروز مریدامامزاده

افروز مریدامامزاده :

در صورت عدم تایید می توانید شکایت خود را از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری کنید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

از طریق ارگان های مربوطه پیگیری نمایید سوال حقوقی نیست

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
تهش قابل پیش‌بینی نیست
از طریق دیوان عدالت اداری درخواست شکایت و پیگیری نمایید انشاالله نتیجه مثمر ثمر باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
نتیجه قابل پیش بینی نیست.
از ارگان مربوطه پیگیری کنید.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

از ارگان مربوطه پیگیری کنید.نتیجه قابل پیش بینی نیست.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما
حتی المقدور وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام از ارگان مربوطه پیگیری نماید قابل پیش بینی نیز نمی باشد