مشاوره حقوقی رایگان - دیه تصادف

بنده حدود یکسال پیش تصادف کردم و دچار ضربه مغزی یا به طور کل ..دچار کرانیکتومی (یا همان بریدن جمجمه شدم) بعد از 10ماه دچار آبسه یا همان عفونت شدم و بعد ازیکسال مجبور به گذاشتن کرانیوپلاستی یا همان پلاستیک جای استخوان شدم.پ نچ روز در کما بودم چهارسال استراحت دارم. و از نظریه پزشک و بیمه از کار افتاده شدم. حافظه گذشته اصلن ندارم. کنترل ادرار ندارم. دید شب ندارم. زخم خیلی زیاد در پیشانی زانو دارم. مجموع 3بار مجبور به عمل شده ام و 100روز در بیمارستان بودم در کل. میدانم از دیه کاملن درجریان نیستید ولی خواهشن حدودی هرچند کم بگوید

پاسخ ها :

جهانبخش باقری مطلق

جناب آقای جهانبخش باقری مطلق :

سلام ، برای شما طلب سلامتی و شفاعت از خداوند منان دارم .ولی مقدار دیه را پزشکی قانونی تعیین می کند.