مشاوره حقوقی رایگان - درخواست تجدیدنظر

باسلام شخصی در دو سال پیش از پلاک ماشین بنده شاکی شده بود که راننده این خودرو بنده را مورد ضرب و شتم قرار داده و در نهایت یک ضربه چاقو هم به من زده در شورای حل اختلاف ایشون مدعی بود که شخصی دیگر بوده و بنده نبودم و دقیقا روزیکه ایشون ادعا میکرد بنده با همسرم شهرستان بودم و در نهایت ایشون شاهدی هم نداشت و قرار شد دوربینهارو بازبینی کنند ولی دیگر خبری از ایشون نشد تا دوسال بعد که بنده از طریق مسدود شدن حسابهای بانکیم متوجه رای غیابی شدم که چهار میلیون تومن دیه صادر شده و یکسال حبس و در نتیجه واخواهی دادیم و ایشون مدعی شده بود که پدرم به همراهم بوده و شاهده ولی در روز دادگاه منکر این موضوع شد و شخص دیگری را به عنوان شاهد معرفی کرد در پایان باتوجه به نپذیرفتن این جرم از طرف من قاضی از بنده ضامن خواستن که فیش حقوقی مادرم و خود ایشون حضور داشتن ولی قاضی نپذیرفت و گفتن شما باید بری زندان مادرم و همسرم که به شدت نگران شدن از ایشون درخواست رضایت کردن و ایشون با اجبار به دریافت ده میلیون تومن اومدن و رضایت دادن ولی باتوجه به نپذیرفتن جرم و پرداخت ده تومن بجای چهار تومن قاضی پنج سال حبس بنده را تعلیق کرده ممنون میشم اگر راهنمایی کنید

پاسخ ها :

سلمان  رئوفی پور

سلمان رئوفی پور:

با سلام، ابتدائا باید گفت به وکیل مراجعه کنید تا برای شما لایحه ای متناسب تهیه کند، تناقضات صحبت ها و مطالب ایشون که در مستندات دادگاه مضبوط هستن رو عنوان کنید سپس ببینید ادله و دلایلی که رای بر علیه تون صادر شده چی هست و در نهایت چنانچه شهودی دارین که در تاریخ اعلامی شهادت دهند در محل دیگری بودین استشهادیه ای تنظیم و ارایه نمایید.
سلمان رئوفی پور، وکیل پایه یک دادگستری