مشاوره حقوقی رایگان - جوی آب

با سلام، زمین به متراژ 9000متر بطور مساوی بین سه برادر با کروکی تقسیم شده و با توجه به عرض کمتر زمین حدود 40متر و نبود جوی ثابت بدلیل کاشت عرضی که باعث ممانعت دورزدن ادوات کشاورزی میشده حدود 7 سال پیش دو برادر اقدام به لوله کشی نموده و برادر سوم هزینه ای پرداخت نکرده و در این مدت از لوله آب را به زمین خود هدایت نموده و حال ادعای مسیر جوی را می نماید آیا میتواند ادعای جوی نماید.

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اظهارنظر مستلزم بررسی تقسیم نامه است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید متن مدارک بررسی شود تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله
طبق قانون اگر از قدیم جوی آب ، وجود داشته باشد برای همسایه حق ارتفاق ایحاد خواهد شد

و تغییر در مسیر جوی آب امکان ندارد مگر با موافقت صاحب حق ارتفاق

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
اگر فقط همان یک مسیر برای انتقال آب است ، ادعای ایشان صحیح است .

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی اظهارنظر قطعی نیازمند بررسی دقیق مدارک و تقسیم نامه دارد ولیکن به طور اجمالی بله تحت شرایطی می توانند

یک وکیل :

با سلام
چنانچه جوی ثابتی وجود نداشته در فرض ادعا به نتیجه نخواهد رسید.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

باید مدراک مورد رسیدگی قرار گیرد

منصوره روستایی

منصوره روستایی :

سلام باید بررسی شود که برادر سوم صرفا اجازه داده یا ایجاد حق نموده است. بررسی مدارک لازمست

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

با توجه به توضیحات خیر البته موضوع تخصصی است پیشنهاد می شود مشاوره تلفنی رزرو نمایید تا دقیقا موضوع به استحضار برسد

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام نیاز به بررسی تقسیم نامه سابقه تصرف و نحوه لوله کشی و کارشناسی دارد آیا مرجع خاصی مجوز لوله کشی را صادر نموده یا خیر؟ تمام این موارد نیاز به بررسی بیشتر است

نجات علی پور

جناب آقای نجات علی پور :

سلام خیر در املاک مشاعی حق ارتفاق به همه شرکا تعلق دارد.