مشاوره حقوقی رایگان - توهین و افترا پدر خانوم و همسرم

سلام
خانومم بعد از چهار سال ازدواج با من به بهانه ای قهر کرده رفته خونشون هر ریش سفیدی فرستادم دنبالش پدر خانومم در جواب بهشون گفته که پسره معتاد و مشروب خواره(من حتی سیگار هم تا بحال دستم نگرفتم) بخاطر خیانت در امانت بهم شکایت کردن(ثابت نشد) و در پاسگاه پدر خانومم جلو ماموران  میگفت حرام خوار هست و هستن (از نظر مالی) در شورای حل اختلاف در مورد شکایت نفقه(ثابت نشد) در جلسه رسمی میگفتن که این پسر مشروب خوار هست در شهرمون اکثرا منو میشناسن خیلی خجالت میکشم من توو عمرم مشروب نخوردم و شغل بسیار با ابرویی دارم
در طرح شکایت کیفری بر علیه من مجبور کردن خانومم رو از لحاظ هر روز مشروب خوار بودنم شکایتی داشته باشه و شکایتشون به نتیجه ای نرسید
لطفا به من کمک کنید تا بتونم جلویه توهین و افترایه پدر خانومم و همسرم رو بگیرم و آیا شکایت کنم به نتیجه میرسم یا خیر
و عواقب این کار برایه انها چه خواهد بود ؟
البته دوس ندارم خانومم به دردسر بیفته

پاسخ ها :

سلمان  رئوفی پور

سلمان رئوفی پور:

با سلام، شکایت افترا نسبت به پدر همسرتون مطرح بکنید.
سلمان رئوفی پور وکیل پایه یک دادگستری