مشاوره حقوقی رایگان - آسیب دیدگی در پادگان آموزشی

با سلام من حین خدمت سربازی در پادگان آموزشی به خاطر برفی بودن زمین لیز خوردم و دستم از بازو شکست و عصب رادیالم پاره شد که به من معلول خدمتی دادن و 3 ماه شورای منطقه ای و 3 ماه دیگر رو شورای عالی استعلاجی داد میخواستم بدونم این 6 ماه از خدمت سربازی من کسر میشود یا خیر ممنون

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام تمام شش ماه محاسبه نخواهد شد و مقداری از مدت جز مرخصی استعلاجی محاسبه خواهد شد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
احتمالا کسر می شود
از طریق یگان مربوطه پیگیری نمایید