مشاوره حقوقی رایگان - معلول خدمتی از ناحیه سر حس بویایی از دست دادم

سلام. من سال 89 در خدمت سربازی متاهل بودم اهواز خدمت کردم 10 ماه بهم مرخصی ندادن انتقالی هم ندادن بعد منو به... انتقال دادن مشکل امنیتی داشت قاضی شعبه چند بار تهدید کرده بودن من سر پست بودم وقتی به خودم اومدم 72 ساعت تو بیمارستان ایزه بودم سرم ضرب خورده بود کمیسیون گفت تروما مغزی 15 درصد معلولیت 20 درصد غرامت دادن معافم کردن کارت پایان خدمتم معافیت پزشکی دادن کمی از حس بویایی من برنگشت ولی هیچ گونه پول و مزایای به من ندادن چندسالم دنبالش رفتم هیچ جواب درستی ندادن می خاستم ببینم چیکار باید کنم که به حقم برسم هرجا میرم سرکار قبول نمی کنن گواهینامه ام موقت دادن بعد خیلی دوندگی آیا راهی داره راهنمای کنید ممنون یا وکیلی که بتونه انجام بده برام معرفی کنید

پاسخ ها :

معلول خدمتی حین سربازی معلول خدمتی