مشاوره حقوقی رایگان - اتهام دزدی

با سلام بنده در فروردین ماه یک دستگاه ویلا را (بدون وسایل خانه) فروختم و در تیر ماه در محضر سند انتقال داده شد... بعد از یک ماه خریدار تماس گرفته و معترض هست که چرا بنده کولر گازی را با خود برده‌ام چون روی کولر در مبایعه نامه خط نخورده است اما در قسمت توضیحات هیچ اشاره‌ای به کولر گازی یا حتی کولر و یا دیگر وسایل خانه نشده است. اکنون خریدار از من به جرم سرقت شکایت کرده است و حتی استشهاد نامه محلی هم تنظیم کرده است که سه نفر از همان بنگاهی که در آنجا معامله انجام شده است امضا کرده اند و تهمت میزند که من با کلید زاپاس به خانه او رفته ام و وسایل را با خود برده ام در صورتی که من همسایه ها را به عنوان شاهد دارم...حالا میخواهم بدانم که دادگاه به نفع من رای میدهد یا خیر ممنون

پاسخ ها :

یک وکیل

بستگی به دلایل شاکی و دفاعیات شما دارد حتی ممکن است مجرم شناخته شده و به 6 ماه تا 3 سال حبس محکوم شوید . لذا بهتراست وکیل بگیرید.