مشاوره حقوقی رایگان - تحصیل مال نامشروع

با سلام،بنده مسافرکشی میکنم،خانومی رو سوار کردم و مسافر در اختیار بود برای چند ساعت.مقداری از مغازه های مختلف براش با کارتی که بهم داده بود خرید کردم و به خودش تحویل دادم.الان به جرم تحصیل مال نامشروع از من شکایت شده چون دوربین مغازه ها منو ثبت کرده.چکار باید بکنم؟ممنون میشم پاسخی بدین…

پاسخ ها :

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی با بررسی مکانهایی که خودرو پارک نمودید اگر دوربین های مداربسته دارند تقاضای بازبینی فیلم ها را نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
قابل دفاع میباشد و شما باید با تنظیم لایحه دفاعیه دقیق حقوقی ، از خود دفاع نمایید

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

با سلام باید واقعیت موضوع را در دادسرا بیان نمایید و اگر اطلاعاتی از ایشان داشته باشید می توانید ایشان را به دعوا بخواهید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

شرح ماوقع و بازبینی دوربین ها را درخواست نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در دادگاه می توانید دفاعیات خود را مطرح کنید.
صرف ادعا کافی نیست .

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می توانید از خودتان دفاع نمایید
واقعیت را به مقام قضایی رسیدگی کننده عنوان نمایید و درخواست بازبینی دوربین را کنید و اطلاعات مسافر را به مقام قضایی ارائه کنید