مشاوره حقوقی رایگان - آتش سوزی ساختمان مسکونی

بنده در یک آپارتمان مسکونی در ط همکف زندگی میکنم که دارای پاسیو است متاسفانه پاسیو با سقف کاذب طلق پلاستیک پوشانده شده بوده و بنا به نیاز واحد مجبور به رنگ امیزی واحد شدم که مقداری از وسایل منزل اعمم از مبل یخچال و ماشین لباس شویی رو به جهت نیاز برای فضای رنگ آمیزی داخل پاسیو چیدم چون به لحاظ بوی رنگ نمیتوانستم در خانه باشم خانه من خالی از سکنه بوده در نیمه شب از ناحیه پاسیو ملک دچار آتیش سوزی شده و به 7 واحد دیگر خسارت زده متاسفانه مدیر ساختمان این ملک را بیمه نکرده و من واقعا نمیدانم چگونه باید در مقابل این مشکل پاسخگو باشم لطفا راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

یک وکیل

بستگی به نظر کارشناس دارد . اگر شما یا دیگری را مقصر بشناسند باید خسارات وارده را پرداخت کنید.