مشاوره حقوقی رایگان - بیمه خدمات درمانی

سلام خسته نباشید میخواستم بپرسم الان من بازنشسته آموزش و پرورش هستم مادرم شاید 25 سال بیمه من بوده ایا بعد از فوت ایشان هیچ پولی به من که بیمه کرده بودم تعلق میگیرد یا نه؟

پاسخ ها :

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی اگر منظور بیمه درمانی است خیر مبلغی تعلق نمیگیرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
توضیحات شما واضح نیست و با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اگر منظورتان مستمری است خیر
ولی باتوجه به قراردادی که با بیمه دارید در صورت وجود این مساله در قرارداد به شما احتمالا هزینه کفن و دفن تعلق می گیرد

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

ایشان تحت پوشش بیمه شما بوده اند نه شما. پس وجهی تعلق نمی گیرد