مشاوره حقوقی رایگان - عسر و حرج

با سلام و احترام حدود 14 ماه است عقد کردیم همسر بنده باکره هستند و مهریه خود را به اجرا گذاشتند که بنده دادخواست اعسار دادم و کلیه نفقات ایشان را تا به امروز پرداختم زوجه از حق حبس خود استفاده کرده و بنده نیز هیچگونه مشکل اعتیاد بیکاری و غیره ندارم در عین حال وکیل همسرم تهدید کرده که طلاق رو از طریق عسر و حرج میگیره میخواستم ببینم با توجه به حبس زوجه و سایر توضیحات ایشون میتونن طلاق بگیرن؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" ممکن است بتوانند و به تبحر و نفوذ وکیل شان بستگی دارد . شما هم می توانید از خدمات حقوقی وکیل دادگستری متخصص ، کاربلد و با تجربه مقیم در حوزه قضائی خود بهره مند شوید تا مانع از صدور حکم طلاق زوجه شوید .

رسول زارع

جناب آقای رسول زارع:

در این مورد و با توجه به موارد مطروحه، عسر و حرج برای زوجه متصور نمی باشد با این حال توصیه می شود به یکی از وکلای حوزه قضایی محل سکونت خویش مراجعه نمایید.

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

بله طلاق با قاعده عسر وحرج و بذل بخشی از مهریه خویش امکان پذیر هست در جهت همکاری میتوانید با بنده تماس بگیرید

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با نظر همکاران موافق هستم