مشاوره حقوقی رایگان - وقف

سلام زمین مساحت 300متر دارم که عرصه ان وقف و عیان سند دارم که شامل 2 باب مغازه و یک واحد آپارتمان می باشد داخل مغازه بالکن داشته و بعد چند سال حالا امدند گیر دادند که شما در قرارداد اجاره تون بالکن ثبت نشده و باید بابت ان 40درصد ارزش بالکن به نرخ روز پرداخت کنین حال سوال اینجاست این ادعا اوقاف درست است
اوقاف مالک عیان نبوده و بالکن جز متعلقات مغازه می باشد که با اجازه شهرداری باید باشد پس اوقات طبق قانون همچین ادعا دارد

پاسخ ها :

یک وکیل

قانونا اوقاف میتواند اجاره زمین وقفی را با توجه به وضعیت ملک تعیین کند .