مشاوره حقوقی رایگان - تجدید نظر خواهی الزام به تمکین

با سلام و ادب و احترام اگر روی حکم الزام به تمکین که به نفع زوج هست تجدید نظر خواهی کنم با این عنوان که قصد تمکین دارم ولی ایشان قصد اذیت مرا دارند بدون دلیل و مدرک فقط صرف آنکه
روند پرونده طولانی تر بشه تاثیری روی تعلق گرفتن یا نگرفتن نفقه معوقه ام داره
میشه روش استناد کرد و نفقه این چندماه به من تعلق نگیره?

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می توانید درخواست تجدید نظر خواهی کنید ولی نه الکی بلکه واقعا اگر دلیلی دارید بیاورید
تا زمان قطعی شدن رای تمکین و قبل از صدور گواهی نشوز نفقه به شما تعلق می گیرد ولی بعد از آن خیر

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر
در صورت صدور حکم قطعی نشوز زوجه ، نفقه به زوجه تعلق نخواهد گرفت

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر حکم قطعی نشوز زوجه صادر شود ، نفقه به زوجه تعلق نخواهد گرفت

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
برخی دادگاه ها تا زمان که حکم الزام به تمکین صادر نشده نفقه را قابل مطالبه می دانند.

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

با سلام دادگاه بر اساس اسناد و مدارک رای صادر خواهد نمود و اگر اعلام نمایید که می خواهید تمکین نمایید ممکن است جلسه رسیدگی گذاشته شود و این موضوع رسیدگی گردد

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

خير
در صورت علاقه به جدايي و طلاق
توافق نماييد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

چنانچه ولائل موجه در زمان عدم تمکین دلشته باشید نفقه تعلق می گیرد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام مدتی که تمکین نداشتید تعلق نمیگیرد