مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از کارفرما

با سلام
بنده به مدت 2 ماه و نیم در شرکتی مشغول به کار شدم و چند پروژه انجام دادم اما کارفرما قرارداد کتبی در اختیار بنده قرار ندادند و مطالبات بنده را پرداخت نمیکند.
تنها مدرک بنده فایل پروژه هایی است که انجام دادم و نیروهای شرکت که همزمان با بنده در شرکت مشغول به کار بودند. ولی اکنون هیچ نیرویی در شرکت کار نمیکند به دلیل عدم پرداخت حقوق به طول کامل
البته رئیس شرکتی که کارفرمای بنده باید پروژه ها را به ایشان تحویل دهند (و با این شرکت قرارداد دارند) کاملا در جریان حضور بنده در این شرکت و انجام پروژه هستند.
آیا میتوانم این مسئله رو از طرف اداره کار پیگیری کنم. آیا حق پروژه ها که به بنده داده نشده را می توانم دریافت کنم؟ متاسفانه هیچ قرارداد و سابقه بیمه ندارم.

پاسخ ها :

جهانبخش باقری مطلق

جناب آقای جهانبخش باقری مطلق :

سلام، بله ؛با شهود می توانید دلایل خود را اثبات کنید.