مشاوره حقوقی رایگان - غرامت سربازی

سلام و خسته نباشید. من طی تصادفی در راه خدمت دچار آسیب شدم. و منتظر کمیسیون نهایی هستم. میخواستم بپرسم شکستگی مهره کمر (t8) و کبودی زیر چشم و ابرو و پارگی زیر ابرو و جراحت گوش و سر چند درصد میشه و چقدر غرامت داره و آیا دیه را به نرخ روز واریز میکنند؟

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام بله دیه به نرخ روز پرداخت محاسبه میشه ولی میزان آن باید توسط اجرای احکام محاسبه بشه نه در سایت حاضر

الهه  حقي

سرکار خانم الهه حقي:

سلام و درود
بله دیه به نرخ روز حساب میشود و دیه شما کلا اگر مهر کمر بدون عیب خوب شده باشد حدوداً 40 میلیون تومان است ولی اگر ستون فقرات با عیب باشد دیه کامل خواهد بود