مشاوره حقوقی رایگان - فحش ناموسی زن و شوهر به یکدیگر

با سلام و خسته نباشد، اگر زن و شوهر به یکدیگر فحش ناموسی داده باشند و مرد هم در ویس اعتراف کند چند بار قصد جان همسر خود را داشته، پرونده پزشک قانونی که مرد زن خود را کتک زده و محکوم شده باشد، و زن هم شوهر و خانواده اش را تهدید کرده باشد دخالت نکنید و بگذارید زندگی کنیم وگرنه آبرویتان را میبرم و زندگیتونو به آتیش میکشم ، زن چگونه میتواند از خود دفاع کند در دادسرا و تکلیف نفقه و مهریه و جهیزیه که 4 قلمی توسط مرد خریداری شده ، اجرت المثل چه میشود اگر مرد قصد ادامه نداشته باشد و زن قصد ادامه داشته باشد ایا تاثیری دارد ؟

پاسخ ها :

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

سلام شکایت کیفری توهین و تهدید ارتباطی با موضوع مطالبه مهریه و اجرت المثل و نفقه ندارد هریک از شکایات خود را مستقلا پیگیری نمایید