مشاوره حقوقی رایگان - فحش ناموسی زن و شوهر به یکدیگر

با سلام و خسته نباشید اگر زن و شوهر به یکدیگر فحش ناموسی داده باشند و زن قبلا شوهر و خانواده شوهرش را تهدید کند اگر نزارید زندگی کنیم آبرویتان را میبرم و زندگی ام را به اتش کشیدید زندگیتونو آتش میزنم و مرد هم در ویس بگوید من چند بار قصد جان تو را داشتم و به جای مهریه میخواستم دیه ات را بدهم ، و مرد دو تا نامه پزشک قانونی دارد که همسر خود را کتک زده ، زن در دادگاه چگونه میتواند از خود دفاع کند و ثابت کند که اگر فحش و توهینی بوده از روی ناراحتی و عصبانیت و و تهدید ها برای حفظ زندگی اش بوده ؟و اگر زن قصد ادامه دادن و مرد قصد ادامه نداشته باشد
تکلیف مهریه و اجرت المثل و نفقه ، و 4 قلم وسیله ای که مرد گرفته ولی در سیاهه نوشته شده زن گرفته چه میشود ؟

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
ابراز پشیمانی نمایید و اعلام کنید سوء نیتی نداشته اید
در حالت کلی بهترین راه حل برای شما ارائه یک لایحه دفاعیه مستدل و مستند تنظیم شده توسط یک وکیل است نه یک عریضه نویس تا حداقل ترین مجازات برای شما در این خصوص تعیین گردد
در خصوص مهریه ، نفقه و اجرت المثل می توانید اقدام کنید لیکن برای اجرت المثل اول باید ثابت کنید اموری که منزل انجام داده به دستور زوج بوده است و رایگان نبوده
در صورت امکان حتما با بنده در ارتباط باشید