مشاوره حقوقی رایگان - قصور پزشكی

من يك پزشك عمومي هستم و بيمارم متعاقب ليزر موي زائد دچار سوختگي سطحي در يك درصد كل بدن شده و طبق نظر كميسيون پزشكي بايد چهار درصد ديه كامل را پرداخت كنم . ميخواستم ببينم اگر بعدا نياز باشد براي كاري درخواست سوء پيشينه از نظام پزشكي كنم ايا اين قصور پزشكي در پرونده بصورت سوء پيشينه براي من محسوب ميشود؟
و اينكه اعتراض بر اين حكم به نظرتون ميتواند تغييري در حكم بدهد

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
دیه تعیین شده معادل 24 میلیون تومان می باشد
می توانید اعتراض کنید ولی بنظر تفاوتی ایجاد نمی شود
ترجیحا با بیمارتان سازش کنید و درخواست کنید شکایتش را پس بگیرد این بیشتر به نفع شماست