مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض ثالث حقوقی

با سلام. من سال 92 ماشینی از دوستم طی قولنامه عادی خریدم وتعویض بلاک نکردم.اموال دوست من بخاطر چک بلا محل سال 96 توسط شخص دیگری از طریق اداره ثبت تهران توقیف شده و ماشین من از برج 4 امسال در استهبان بعنوان اموال دوستم توقیف شد بعداز شکایت برج 9 دادگاه تهران نوبت رسیدگی داد که قاضی گفت دادخواست اشتباه دادی واز اول دادخواست بده. من اول مهر از شاکی خواستم شکایتش ازماشین من برداره تا بتونم سرویس چنددانش اموز قبول کنم جواب مثبت داد ولی عمل نکرد. مجبور شدم بخاطر نیاز به وسیله ماشین برادرم امانت بگیرم جطور ماشینم را از توقیف در بیارم.چون واقعا نیاز دارم. دادخواست ثالث حقوقی هفته قبل دادم تشکر

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام جهت اظهارنظر حقوقی نیاز به بررسی جزئیات موضوع میباشد

شما باید دادخواست اعتراض ثالث اجرایی را مطرح نمایید و

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
باید بررسی شود
تحت چه نوانی بوده
چراکه هبه قابل رجوع است و الباقی خیر

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
دادخواست ثالث اجرایی تنظیم نمایید و برای روز رسیدگی حتما یک لایحه مستدل و مستند با خودتان ببرید که توسط یک وکیل تنظیم شده باشد نه یک عریضه نویس!
در صورت تمایل با بنده در تماس باشید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
مجدد می توانید دادخواست اعتراض ثالث اجرایی بدهید
دادخواست خود را به درستی مطرح کنید تا مجدد رد نشه

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام دادخواست مناسب جهت ابطال عملیات اجرایی