مشاوره حقوقی رایگان - وام دریافت نشده متوفی

حدود 5 سال پیش ما سپرده ای در بانک مسکن داشتیم و قرار بود بانک در صورت خرید مسکن وام مسکن بدهد که ما نتوانستیم مسکن تهیه کنیم واز این وام استفاده کنیم مقداری از پول در بانک باقیمانده و متاسفانه فردی که صاحب حساب بود فوت شدن آیا ورثه ایشان میتوانن از مزایای وام ایشان استفاده کنن
یعنی میتوانن از وام مسکن که متوفی استفاده نکرده استفاده کنن
پاس از پاسخگویی

پاسخ ها :

استفاده از مزایای وام متوفی وام دریافت نشده متوفی دریافت وام متوفی توسط ورثه وام مسکن