مشاوره حقوقی رایگان - حکم ترک انفاق (بیرون کردن زن از خونه ی مشترک )

همسرم نه ماهه منو دخترمو بیرون کرده از خونه با کتک ،ولی نفقه میده بهمون ولی اجازه نمیده بریم خونه،متن شکایتمم ترک انفاق ضرب و شتم عمدی و ممانعت ازحقه ،ولی هنوز رای دادگاه نیومده میخوام بدونم حکمش چیه

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

حکم ترک انفاق اگر کیفری باشد حبس که شامل تخفیف های مختلفی میگردد و اگر حقوقی باشد ملزم به پرداخت می‌شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما و...

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
ممانعت از حق به نظر رد میشه
ترک انفاق نیز چون نفقه پرداخت میشه ممکن است دادگاه ترک انفاق را نیز منع تعقیب بزنه
اگر منزل راه نداد دادخواست الزام به تهیه منزل مستقل بدهید.