مشاوره حقوقی رایگان - کیفرخواست ترک انفاق

سلام
برای همسر من کیفر خواست ترک انفاق صادر شد .چه مدت زمان میبره تا بره دادگاه کیفری دو ؟ آیا در دادگاه جلسه تشکیل میشه ؟سو پیشینه نداشته چه حکمی براش صادر میکنن؟7 ماه نبوده و قفل در خانه را عوض کرده ضرب و جرح عمدی هم ثابت شده است
ممنون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله جلسه دادگاه تعیین و برای طرفین ابلاغ می شود که در جلسه دادگاه شرکت کنند.

فاطمه دهقانی

سرکار خانم فاطمه دهقانی :

سلام
3ماه تا 1سال حبس دارد
بله جلسه با حضور طرفین تشکیل میشود

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

جریمه نقدی محکوم میشه و مدت زمان مشخص نیست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مشخص نمی‌نماید این دیگه مراحل اداریست الانم پایان سال است و کمی زمان می‌برد سوء پیشینه نمی‌شود مجازاتشم حبس است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
جلسه رسیدگی در دادگاه کیفری دو برگزار خواهد شد.