مشاوره حقوقی رایگان - اعسار و تقسیط پرداخت نفقه

باعرض سلام ،ادب وخسته نباشید/توجهأ به 20ماه مفارقت فیزیکی و سکونت همسرم درمنزل پدری خویش وعدم تمکین وی و صرفنظر از صدورحکم خلاف شرع بین ومغایر قانون مبنی بر عدم نشوز همسرم از دادگاه تجدیدنظر دراستناد به اکاذیب همسرم مبنی بر عدم امنیت جانی در منزل مشترک ؛مغایر ومتناقض حکم دادگاه بدوی در صدورحکم الزام به تمکین؛
دراستمرار صدور حکم بر پرداخت نفقهٔ همسرم ماهیانه 800هزار تومن ازتاریخ1400/2/8لغایت 1401/3/17(تاریخ صدور حکم پرداخت نفقه از دادگاه) وایضأ نفقهٔ دختر7ساله ام ازتاریخ تقدیم دادخواست(1401/2/29)لغایت آتیه ماهیانه 600هزار تومن؛
(1)اینجانب شوهر(صرف نظر از عدم تمکین خانوم ام موافق توضیحات فوق الذکر)؛ چندین وچند بار از پارسال (آذرماه 1400)از طریق پیامک از خانوم ام شماره حساب یا شماره کارت عابر بانک خواسته ام تا نفقه وی و تنها دخترم را واریز کنم ولی ایشان از دادن شماره کارت بانکی یا شماره حساب استنکاف کرده اند.
(2)ضمن اینکه بایستی عرض کنم هر هفته از پنجشنبه (صبح)تا عصرجمعه با دخترم ملاقات کرده ،تحویل میگیرم وبا بنده یعنی پدرش میباشد و دراین 2روز ملاقات ؛مازاد بر500هزار تومن هزینه و خرج دخترم میکنم.
(3)مهرماه امسال هم( 1401 ) مبلغ 7میلیون و800هزار تومن دیهٔ (به ناحق)به همسرم پرداخت کرده ام.

علی ایحال دیروز (شنبه1401/9/19) ابلاغیهٔ الکترونیکی پرداخت نفقه به بنده ابلاغ شد.
توجها به توضیحات مذکور بنده چگونه،به چه کیفیتی دادخواست تعدیل،تقسیط واعسار پرداخت نفقه را تقدیم کنم؟
مهلت تقدیم دادخواست چند روز است؟

با سپاس وقدردانی از زحمات بی دریغ و خداپسندانهٔ مدیران و وکلای شایستهٔ موسسۀ حقوقی داد راه
صدها فرشته بوسه برآن دست میزنند کزکارخلق یک گره بسته واکند

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام سوال شما دقیقا بک پرونده کامل است و باید ابعاد آن تک تک مورد بررسی قرار گیرد و بعد نظر قطعی داد