مشاوره حقوقی رایگان - طولانی بودن مسیر

با سلام
شهر محل سکونت بنده رفت و برگشت با محل سکونت همسرم(شیراز) حدود 800 کیلومتر فاصله دارد بنده اگر وکیل بگیرم روی پرونده های اعسار از پرداخت نفقه و تعدیل مهریه بعلت استطاعت مالی رد میشود (رد شده است)از انجا که برای خواندن یک برگ لایحه باید 800 کیلومتر طی کنم و کلی هزینه ایاب و ذهاب و اقامت در شهر شیراز پرداخت کنم 26 ماه هست همسرم منزل مشترک مسکونی در شهرستان استان فارس را ترک کرده و هم اکنون 18 پرونده در سامانه ثنا دارم طی این سالها بخاطر شرایط کرونایی و منع تردد خیلی اذیت شدم از اواخر سال 99 پرونده های قضایی از سوی همسرم شروع شد و بخاطر شرایط شغلی بمن مرخصی نمیدادن و بنده مجبور شدم وکیل بگیرم و خیلی از دادخواست ها رد شد ناچارا شغلم رو ترک کردم ولی بازم بعلت بعد مسافت دارم اذیت میشم و دچار بحران مالی شدم چه راهی وجود داره؟ممنون که کمک میکنید.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق وکیل می توانید پرونده های خود را پیگیری کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام در صورت اقامه دادخواست اعسار شما باید اثبات نمایید که از لحاظ مالی استطاعت مالی ندارید تا مبلغ محکوم به اقساط گردد
و اگر اعسار شما رد شود شما باید دوباره دادخواست اعسار را مطرح نمایید

و در مورد اقساط مهریه دادخواست تعدیل اقساط مهریه را مطرح نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام به صرف وکیل داشتن نباید اعسار رد شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده است بله امکان پذیر است

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

راهکار گرفتن وکیل و یا ارسال لایحه از طریق دفتر خدمات قضایی است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام در خواست هر چند بار قابل طرح است
و می توانید اقساط مهریه را نیز کم نمایید.