مشاوره حقوقی رایگان - درخواست نفقه

سلام وخسته نباشین خدمت شما عزیزان و بزرگان محترم خانوم بنده8ماهه تواذربایجان خونه زندگیم و2تاپسرهام17ساله و6ساله نگهداری میکنم رفته مشهدخونه مادرش رسمامیگه صیغه ازدواج کردم به توچه ونفقه رواونجا1ونیم ملیون رای دادن اعتراض دادم الان2ساله بیماری روحی روانی دوقطبی وتشنج دارم که ماهی1200یکملیون ودویست ازکمیته و800هزاریارانه منوبچه کوچیکمه تجدیدنظرمددجویی کمیته و14پیوست منطقی فرستادم الان ماهی2ملیون دارم با2تابچه خونه نشین شدم نفقه روتقریباچندرای میدن خواهشن کمک وراهنماییم کنین تشکرازهمتون

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کارشناس دادگستری با توجه به شرایط طرفین نفقه را تعیین میکند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست دادخواست نفقه داده شود یا در صورتی که نفقه پرداخت می‌شود درخواست افزایش آن داده شود مدارک و مستندات و خرجی‌ها ارائه شود دادگاه با توجه به تمام این موارد درخواست نفقه را پذیرفته و مقدار را مشخص می‌نماید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

حضوری به یک وکیل مراجعه کنید یا به قسمت معاضدت قضایی کانون وکلا مراجعه کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر صیغه کسب شده باشد
یا اینکه رابطه داشته باشد
می توانید با عنوان رابطه نامشروع شکایت کنید.
در خصوص نفقه و... از طریق کمیته موضوع را پیگیری کنید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
نفقه را کارشناس تعیین میکند و به عوامل گوناگونی بستگی دارد و شما نیز میتوانید در خصوص مبلغ تعیین شده اعتراض نموده و دفاعیات خود را عنوان کنید