مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل نیروی شرکتی با مستقیم قرارداد

باسلام و خسته نباشید ببخشید اینجانب فرد ناشنوا هستم ، سوالاتی در خصوص اشتغال مطرح شد و طبق ماده قانون سهمیه معلولان استخدام و مدت 21سال قریب مشغولیم شرکت اقماری شرکت برق باختر
و نداشتن قدرت تکلم , شما از شرکت توانیر و سازمان وزارت نیرو پیگیری کنید
باید چه مراحلی راطی کنم و لطفا جهت راهنمایی امر به قانون دارد پیداکند
باتشکر

پاسخ ها :

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
میتوانید از طریق شرکت برق تبدیل عضویت خود را پیگیری نمایید .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می توانید از طریق شرکت برق مربوطه برای تبدیل وضعیت خود اقدام نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
روند معمول را باید از طریق ارگان محل خدمت سوال نمایید