مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت

با سلام.لطفا بفرمایید اگه نهاد یا سازمان دولتی از انجام تبدیل وضعیت نیروی شرکتی سرباز زند باید چه کرد؟

پاسخ ها :

یاسر معتمدی محمدیان

جناب آقای یاسر معتمدی محمدیان :

با سلام شکایت از ارگانهای دولتی بسته به موضوع به طرق مختلف قابل انجام است ؛ از طریق دیوان عدالت اداری و همچنین از طریق هیات رسیدگی به تخلفات اداری

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از طریق دیوان عدالت پیگیری نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر شرایط تبدیل وضعیت را داشته باشید باید از طریق دیوان عدالت اداری اقدام نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید در دیوان عدالت اداری دادخواست اقامه نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به دیوان عدالت اداری شکایت کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر مدارکی دارید به دیوان عدالت اداری شکایت کنید. در صورت تمایل جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

راحله کیانی

سرکار خانم راحله کیانی :

باید تخلف از طریق دیوان عدالت پیگیری گردد