مشاوره حقوقی رایگان - هزینه خسارت

باسلام و خسته نلاشید ببخشید من الان نزدیکه 6ماهه مغازه خیاطی داشتم که همسرم بهم گفت که مغازتو تحویل بده میخوام بریم سر خونه زندگیمون چون من فعلا عقد کرده هستم بعد چند ماه شکایت کرده که میخوام طلاق بدم حالا من از کارم بیکار شدم ایا اگر من تو دادگاه بگم که کارم را از دست دادم به خاطر همسرم بهم خسارت تعلق میگیره ممنونم اگر راهنمایم کنید

پاسخ ها :

یک وکیل

به جز مهریه ، نفقه ، نحله و سایر حقوق احتمالی چیزی به عنوان خسارت تعطیلی مغازه به شما تعلق نمیگیرد.