مشاوره حقوقی رایگان - استرداد لاشه چک برگشتی

با سلام خدمت شما بزرگواران.... بنده سال 96 آپارتمانی خریداری نمودم و بخشی از مبلغ خرید را به مبلغ دویست میلیون تومان به فروشنده چک دادم..... نصف مبلغ سررسید چک را بنا به درخواست ایشان پرداخت و مابقی را با یک ماه دیرتر پرداخت نمودم لیکن نامبرده در سررسید چک را برگشت زد...... پس از یک ماه بنده نصف دیگر چک را تهیه و به ایشان پرداخت نمودم و ایشان به جای اصل چک، کپی رنگی به انضمام سند برگشتی بانک را به من ارائه داد که اینجانب پس از مراجعت به بانک مطلع گردیدم...... سپس بنده اظهار نامه ای تنظیم و برای ایشان ارسال نمودم که جوابی ندادن... ممنون میشم پاسخ بدهید

پاسخ ها :

کرم حسین یاری فیروزآباد

جناب آقای کرم حسین یاری فیروزآباد :

سلام دادخواست استرداد یا ابطال لاشه چک را به طرفیت نامبرده مطرح بفرمائید.