مشاوره حقوقی رایگان - خلع ید از ملک موروثی

با سلام خدمت اساتید محترم
بنده نسبت به ماترک مادرم که یک قطعه باغچه به متراژ 2000 است اقدام کردم دادگاه دستور فروش باغ رو صادر کرد قبل از اجراء رای دادخواست خلع ید دادم و دادگاه رای خلع ید رو صادر کرد و قطعی هم شد رای خلع ید رو به اجرا گذاشتم داخل باغچه یک دستگاه منزل مسکونی هست که پلمپ شد حالا ورودی این باغ با ورودی منزل خوانده یکی هست و من نمیتونم وارد ملک بشم. البته قبلا ورودی جداگانه داشت ولی وقتی خوانده ملک مجاور رو خرید از سمت ملک خودش در گذاشته و عملا ورودی هر دو ملک یکی میباشد حالا من میخوام رای فروش رو به اجرا بزارم ولی وقتی ملک به مزایده گذاشته بشه کسی نمیتونه برای بازدید وارد باغچه بشه و خوانده نیز اجازه ی تردد از درب منزل خودش را نمیدهد. لطفا راهنمایی کنید که من چگونه میتوانم برای باغچه ی مذکور یک ورودی در حد یک درب آدم رو نصب کنم تا درصورت وجود مشتری بتوانم ملک را نشان بدهم

با تشکر فراوان

پاسخ ها :

خلع ید ملک موروثی فروش ملک موروثی ملک موروثی ایجاد درب برای باغچه