مشاوره حقوقی رایگان - خلع ید مشاعی

با سلام و عرض ادب
همسر من دو محل سکونت یکی در تهران و یکی در شمال داشت که همراه من و فرزندانم به صورت ییلاق و قشلاق در آن جا سکونت داشتیم،
بعد از فوت ناگهانی ایشان علاوه بر من و فرزندانم که صغیر و تحت قیمومیت من درآمدند ،مادر وی از این املاک یک ششم ارث برده است،
با توجه به این که به علت دعواهای مختلف چک و بدهی متوفی هنوز تقسیم ارثی صورت نگرفته و برای ملک تهران نیز دادخواست خلع ید مشاعی دادند و ما به پیشنهاد قاضی دادگاه خودمان سکونت در منزل شمال را انتخاب کرده و در چهار سال گذشته در خانه شمال سکونت داریم و درب خانه تهران پلمب شد و در این چهار سال هیچ اقدامی هم جهت تقسیم یا دستور فروش ملک خلع ید شده انجام نشده است ،
سوال من این است که با وجود شرایط بد اقتصادی ما بیکار و بی درآمد بودن من و صغیر و محصل بودن فرزندانم ،آیا برای تنها محل سکونت باقیمانده برای همسر و فرزندان صغیر مورث یعنی همین خانه ی شمال مادر همسرم که دوباره دادخواست خلع ید مشاعی داده
می تواند رای خلع ید مشاعی بگیرد؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است