مشاوره حقوقی رایگان - فروش ملک موروثی

با سلام و احترام
ملکی از پدر شوهرم به جا مانده در این بین همسر بنده فوت نمودند ( بنده یک دختر دارم که جزو وراث محسوب میشود) و دوتن از وراث که برادران همسرم باشند یکی در زندان است و بدهی دارد و دیگری ممنوع المعامله است تکلیف سایر وراث چیست؟
با تشکر

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود شما هم از همسر ارث میبرید در صورت نیاز تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خود شما میتوانید درخواست انحصار وراثت را در شورا مطرح نمایید و سپس دادخواست تقسیم ترکه را در دادگاه مطرح کنید تا

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام شما می توانید نسبت به سهم الارث ایشان اقدام کنید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام شما نیز از همسر ارث میبرید برای راهنمایی بهتر از طریق مشاوره تلفنی دادراه با بنده تماس بگیرید